b+c Studio | 3350 Peachtree
353
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-353,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

3350 Peachtree

Zen on Concrete // Atlanta, GA

About 3350 Peachtree

Working under ASD Architects, B+C Studio prepared multiple concepts for this very tough site before developing construction documents. Situated on the concrete super structure of the parking deck and partially suspended over Highway 400 the site presented several unique challenges.  With constant wind off the building and highway, there was little soil, poor drainage, and inadequate light. The final design incorporated ‘Zen’ style elements, artificial turf, custom pavers, and a location for proposed public art.

Location

Atlanta, GA

Completion

2014

Services

Landscape Architect of Record for ASD Architects

Category
Urban